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치즈크림 딸기케이크 만들기 ,베이킹 브이로그(Baking Vlog)/이화락

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작성자 이화락 작성일20-03-25 00:00 조회0회 댓글0건

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안녕하세요:) 이화락 입니다.
오늘은 치즈크림과 초코시트을 이용해서 딸기 케이크를 만들었어요!
제가 정말 좋아하는 진한 바닐라맛이나는 치즈 크림레시피랍니다.
치즈 크림만 만들어서 딸기에 찍어먹어도 좋고 레드벨벳시트에도
잘어울리는 크림이에요! :)
오늘도 즐거운 베이킹하세요! :)


-초코시트 (1호 3/1분량) 오븐 에어프라이어 180'C 15분 170'C 15분
흰자 2개분
설탕 55g
노른자 2개분
밀가루 45g
분당 10g
아몬드파우더 10g
카카오파우더 13g
버터 7g


-치즈크림

크림치즈(실온) 170g
마스카포네 170g
슈가파우더 150g
생크림 200g
바닐라페이스트


Tip
-저는 시트를 낮게구워서 2단으로 사용했어요-
1호가득분량은 레시피의 2배로사용해주세요.
-크림치즈는 실온 온도로 준비해주세요.
-바닐라 익스트랙대신 바닐라오일/ 에센스 사용해도 무관합니다.

오늘도 봐주셔서 감사합니다.
보고 계시다면 좋아요 와 구독 부탁드립니다.
궁금한게 있다면 댓글 달아주세요 :)


Hello:) This is Lee Hwarak.
Today, I made a strawberry cake using cheese cream and chocolate sheets!
The strong vanilla flavor that I really like is a cheese.
You can make cheese cream, dip it in strawberries, and eat it in a red velvet sheet.
It's a great cream! :)
Have fun baking today! :)


-Chocolate sheet (No. 1 3/1 part) Oven air fryer 180'C 15 minutes 170'C 15 minutes
2 white eggs
55g of sugar
2 yolks
45g of Cake flour
10g Suger powder
10g almond powder
13g cacao powder
7g butter


-Cheese cream

170g Cream cheese (room temperature)
170g Mascapone
150g Sugar Powder
200g of whipped cream
Vanilla paste


Tip
-I baked the sheets low and used them in double gear.
Use 1st household income twice as much as recipe.
-Prepare cream cheese at room temperature.
-You can use vanilla oil/ essence instead of vanilla extract.

Thank you for watching today.
If you're watching, I'm fine. Please subscribe with me.
If you have any questions, please leave a comment :)

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